Akhisarspor’da Yılmaz Vural’dan Açıklama Geldi

Akhisarspor

Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor takımının Altay maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinin sonuçlarından bazıları pozitif çıkmıştı. Sonuçları pozitif çıkanlar arasında yer alan 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural son durumu ve süreç ile ilgili açıklamada bulundu.

Yılmaz Vural şu an Akhisar Devlet Hastanesi’nde karantinada olduğunu ve ilaç tedavisinin devam ettiğini söyledi.  Vural cumaya kadar 3 kez covid-19 testinin yapılacağını belirtti.

3 Ay Boyunca Tesislerden Çıkmadım

Akhisarspor teknik direktörü Yılmaz Vural yapılan testlerin sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından Akhisar Devlet Hastanesi’nde karantina altına alındı. Hastanede ilaç tedavisine başlandığını açıklayan Yılmaz Vural 3 ay boyunca tesislerden hiç dışarı çıkmadığını ama korona virüs tehlikesinden kurtulamadığını ifade etti.

Vural test sonuçları pozitif çıkmasına rağmen kendisinde de diğer arkadaşlarının da hiçbir semptomun olmadığını ve kendilerini iyi hissettiklerini söyledi. Cumaya kadar yapılacak 3 testin sonucunun negatif çıkması halinde sahalara dönebileceklerini belirten teknik adam takımlarının moralsizlik sebebiyle yenilgi aldığını açıkladı.

Güncel Yazılar

Comments are closed.