Akhisarspor’a İyi Haber

Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor takımında Covid-19 testlerinin 12 kişide pozitif çıkması büyük üzüntü yaşanmıştı. Yılmaz Vural ile birlikte toplam 12 kişide pozitif çıkan sonuçlar sonraki testlerde negatif çıktı.

Yılmaz Vural takımının oynadığı iki maçta takımın başında yer alamamıştı. Tedavi sürecine giren teknik adam, yardımcısı, 3 futbolcu ve kulüp çalışanları yeniden testlere tabii tutuldular. Yapılan testlerin negatif çıkması ile birlikte Vural ve 3 oyuncunun maçlara çıkmasına bir engel kalmadığı belirtildi.

Vural İstanbulspor Maçında Takımın Başında

Akhisarspor bu hafta deplasmanda İstanbulspor ile 2 Temmuz Perşembe saat 20.00’de karşılaşacak. Yeni tip korona virüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi sürecini tamamlanan takım çalışanlarının testlerinin negatif çıktığı açıklandı. Bu sonuçların açıklanması ile birlikte teknik direktör Yılmaz Vural’ın, yardımcı antrenörünün ve 3 futbolcunun, perşembe günü yapılacak olan İstanbulspor maçında yer alabileceği belirtildi.

Güncel yazılar

Comments are closed.