Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor Play-Off rövanşında Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Yapılan maçı 1-0 kaybeden Akhisar ekibi Süper Lig’e çıkma hayaline son vermiş oldu.
Akhisarspor teknik direktörü Yılmaz Vural maçtan sonra yaptığı açıklamada bulundu. Vural, iyi niyetli olmalarına, çalışmalarına ve takım olmalarına rağmen hedeflerine ulaşamamış olmalarının kendisini üzdüğünü söyledi. Çok stratejik bir maç oynadıklarını söyleyen Vural ilk yarıda kontrollü bir oyun tercih ettiklerini belirtti.
Yeniden Süper Lig’e Çıkmak İçin Çalışacağız
Play-Off rövanşında alınan 1-0’lık yenilgi alan Akhisarspor Süper Lig hayallerine veda etti. Teknik direktör Yılmaz Vural alınan sonucun kendisini çok üzdüğünü ifade etti. İlk yarıda çok fazla pozisyon oluşturamadıklarını ama ikinci devrede biraz daha farklı bir taktik ile maça çıktıklarını belirten teknik adam sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.
Maçın 71. dakikasında Sabo’nun attığı sert şutu kaleci Milan Lukac’ın topu göremediği ve yetişemediği için Akhisar ekibi kalesinde golü gördü. Akhisarspor’un iki şutunun direkten dönmesi ile ilgili konuşan Vural kendilerine nasip olmadığını rakipleri Fatih Karagümrük’ü tebrik ettiğini söyledi.
Yılmaz Vural 35 yıllık teknik direktörlük hayatında bu kadar uyumlu bir ekiple çalışmadığını söyledi. Maçtan sonra konuşan Vural 27 kişilik oyuncu grubuna sonuç ne olursa olsun çok teşekkür ettiğini belirtti.
Güncel Yazılar
- Nantes Mostafa Mohamed Transferinde Israrcı!
- Lionel Messi’li Psg Loriente Kaybetti
- Spor Toto 1. Lig’de Süper Lige Yükselme Yarışı Hız Kesmiyor
- Galatasaray Şok Bir Puan Kaybı Yaşadı
- Galatasaray ile Fenerbahçe Arasındaki Liderlik Yarışı Devam Ediyor
- Kerem Aktürkoğlu Son Haftalarda Eski Formundan Uzak Bir Görüntü Çiziyor
- Türkiye Euro 2024 Elemelerinde Avantajlı Bir Grupta Yer Alıyor
- Trabzonspor’un Teknik Direktör Adayları Arasında Fatih Tekke De Bulunuyor! İşte Fatih Tekke Hakkında Merak Edilenler…
- Fenerbahçe’de İsmail Kartal Sonrası Hayal Kırıklığı
- Süper Lig’de 28. Hafta Pazar Günü Maçları Sona Erdi
- Beşiktaş Stephan El Shaarawy Transferinden Sonuç Alamayacak Gibi Duruyor
- Galatasaray Camiası Şampiyonluk İçin Kenetlendi
- Samsunspor On Kişi Kaldığı Maçta Rakibini Mağlup Etmesini Bildi
- Fenerbahçe’de Beşiktaş Derbisi Öncesinde Eksiklikler Düşündürüyor
- Galatasaray’da Hedef Milot Rashica’nın Bonservisini Almak!
- Slovenya Kazakistan’ı Mağlup Etmeyi Başardı
- Bosna Hersek İzlanda’yı Farklı Mağlup Etti
- Slovakya 0 – 0 Lüksemburg
- Kuzey Makedonya – Malta Maç Sonucu (Özet)
- Trabzonspor’da Kadroda Düşünülmeyen İsimler Belli Olmaya Başladı
Comments are closed.