Akhisarspor Sponsorluk İçin Masaya Oturdu
Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor forma için reklam verecek olan sponsoru ile sözleşme imzaladı.
Ligin başlamasına günler kala takımlar sezonun tüm hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Akhisar ekibi forma için sporsorluk çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya Köfteci Ramiz’den ilk cevap gelince forma için sponsorluk sözleşmesi için masaya oturuldu.
Yapılan sözleşmeye göre Akhisarspor takımının çıktığı tüm maçlarda Köfteci Ramiz işletmesinin logosu oyuncuların formalarının göğüs kısmında yer alacak.
Sözleşme Tesislerde İmzalandı
Akhisarspor takımının forma sponsoru olmaya aday olduğunu açıklayan Köfteci Ramiz ile yapılan sözleşme Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan törenle imzalandı.
Törene Köfteci Ramiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Birtan Taşkınlar ile Bülent Taşkınlar katılırken Akhisar’ı temsilen Asbaşkanı Ali Kuloğlu katıldı.
Asbaşkan Ali Kuloğlu imza töreninde bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmada Kuloğlu kulübe üyelik konusunda 2 bin TL karşılığında üyelik çağrısında bulundukları ama bu çağrıya sadece 3 kişinin cevap vererek üye olduğunu söyledi.
İzin çıkması durumunda 18 Eylül Cuma günü kongre yapmayı planladıklarını belirten Kuloğlu kongre ile birlikte üyelere seçme ve seçilme hakkı tanınmış olacaktır dedi.
Güncel Yazılar
- Emre Belözoğlu Başakşehir’deki Görevinden Ayrılabilir
- Başakşehir İkinci Sırada Yerini Aldı
- Lider Galatasaray Evinde Farka Koştu
- Adana Demirspor’un Son 5 Haftası
- Şampiyonlar Ligi Son 16
- Lucas Torreira Galatasaray’ın Atom Karıncası Oldu
- Alanyaspor Son Beş Haftada Çok Fazla Puan Kaybetti
- Onur Bulut Beşiktaş’ta
- Geçmiş Olsun Türkiye
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Okan Buruk, Fatih Terim’i Geride Bıraktı
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Ümraniyespor Galibiyetle Tanıştı
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Trabzonspor Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde Devam Edecek
- Avrupa’da Galibiyete Hasret Kalan 3 Takımdan Biri Ümraniyespor Oldu
- Antalyaspor, Sivasspor’u Deplasmanda Devirdi
Comments are closed.