Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekipleri arasında yer alan Akhisarspor takımının oyuncularından Ergin Keleş, Yılmaz Vural ile ilgili yaşadıklarını anlattı.
Ergin Keleş bir spor platformuna açıklamalarda bulundu. Oyuncu Yılmaz Vural ile antrenmanlarda yaşadıklarını esprili bir dille anlattı. Bir medya platformunda yapılan programa katılarak açıklamalarda bulunan Ergin Keleş kendisi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Yılmaz Vural Çok Sert Bir Hoca
Akhisarspor takımında forma giyen Ergin Keleş katıldığı bir platformda açıklamalarda bulundu. Çok fazla takım değiştirdiği için futbolcuların Evliya Çelebisi olarak kendisini tanıtan Ergin Keleş teknik direktörlerin Evliya Çelebisi olarak da Yılmaz Vural’ı gösterdi.
Yılmaz Vural ile yaptıkları antrenmanların çok sıkı geçtiğinden şikayetçi olan Keleş, Vural ile yaşadıklarını anlattı. Keleş Yılmaz Vural’ın çok caba yakın ve biri olduğunu ve hoşsohbet olduğunu belirtti. Bunun yanında teknik adam olarak bakıldığında Vural’ın çok sert olduğunu söyledi.
Ergin Keleş Yılmaz Vural’ın teknik direktörlük eğitimini Almanya’da almış olmasından dolayı çok katı bir teknik adam olduğunu ifade etti. Keleş antrenmanlar sırasında futbolcuların gözünün yaşına bakmadığını belirttiği Yılmaz Vural’ın ayak tenisi oynarken sakatlanması ile derin nefes aldıklarını söyledi. Ergin Keleş o andan itibaren Yılmaz Vural’ın bir süre de olsa antrenmanları kenardan takip etmek zorunda kaldığını söyledi.
Güncel Yazılar
- Emre Belözoğlu Başakşehir’deki Görevinden Ayrılabilir
- Başakşehir İkinci Sırada Yerini Aldı
- Lider Galatasaray Evinde Farka Koştu
- Adana Demirspor’un Son 5 Haftası
- Şampiyonlar Ligi Son 16
- Lucas Torreira Galatasaray’ın Atom Karıncası Oldu
- Alanyaspor Son Beş Haftada Çok Fazla Puan Kaybetti
- Onur Bulut Beşiktaş’ta
- Geçmiş Olsun Türkiye
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Okan Buruk, Fatih Terim’i Geride Bıraktı
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Ümraniyespor Galibiyetle Tanıştı
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Trabzonspor Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde Devam Edecek
- Avrupa’da Galibiyete Hasret Kalan 3 Takımdan Biri Ümraniyespor Oldu
- Antalyaspor, Sivasspor’u Deplasmanda Devirdi
Comments are closed.