Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig ekiplerinden Akhisarspor geçen sezondan ümidini kesmeden yeni sezon için hazırlık çalışmalarına başladı.
Geçen sezon korona virüs sebebiyle verilen aradan sonra ilk maça teknik direktörsüz ve eksik oyuncuyla çıkan Akhisar Altay maçında yenilgi aldı. Bu sebeple ligde yaşanan korona virüs olumsuzluklarını en çok yaşayan takımlardan biri oldu.
Kulüp başkanı Fatih Karabulut üst lige çıkma konusunun peşini bırakmayarak tekrar tekrar TFF’ye başvuruda bulunuyor. Bütün bu gelişmelerin ardından yeni teknik direktör Cem Kavçak yönetiminde antrenmanlara başlayan takım ilk çalışmalarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yaptı.
Kadir Keleş Dışında Herkes Katıldı
Akhisarspor takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Altay’a giden Engin ve Erhan ile takımdan ayrılan Muhammed Reis dışında tüm oyuncular yapılan antrenmana katıldı. Kadir Keleş antrenmanlara izinli olduğu için katılamadı.
26 Temmuz’da sezonu bitiren Akhisarspor 11 Eylül’de yeniden başlayacak olan lig maçları için yeniden antrenmanlara başlamış oldu.Akigolar kamp için başka yere gitmeyip Akhisar’da tesislerde çalışmalarını yapacak. Kulüp yönetimi TFF’nin alacağı karara göre transferler konusunda yeni seçenekleri gözden geçirecek.
Güncel Yazılar
- Emre Belözoğlu Başakşehir’deki Görevinden Ayrılabilir
- Başakşehir İkinci Sırada Yerini Aldı
- Lider Galatasaray Evinde Farka Koştu
- Adana Demirspor’un Son 5 Haftası
- Şampiyonlar Ligi Son 16
- Lucas Torreira Galatasaray’ın Atom Karıncası Oldu
- Alanyaspor Son Beş Haftada Çok Fazla Puan Kaybetti
- Onur Bulut Beşiktaş’ta
- Geçmiş Olsun Türkiye
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Okan Buruk, Fatih Terim’i Geride Bıraktı
- Trabzonspor, MKE Ankaragücü Deplasmanında Puan Kaybetti
- Ankaragücü Amedspor’u 6 Golle Geçti
- Ümraniyespor Galibiyetle Tanıştı
- Medipol Başakşehir’de Hedef Konferans Ligi Grubunu Lider Tamamlamak
- Trabzonspor Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde Devam Edecek
- Avrupa’da Galibiyete Hasret Kalan 3 Takımdan Biri Ümraniyespor Oldu
- Antalyaspor, Sivasspor’u Deplasmanda Devirdi
Comments are closed.