This content has been archived. It may no longer be relevant
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Avrupa da tamamlansa da Süper lig de son sürat devam ediyor.
GALATASARAY KENAN YILDIZ’IN PEŞİNDE

Sarı kırmızılı takım Galatasaray yaz başında Fenerbahçe’nin de gündemine gelen ancak Juventus’un bırakmadığı 18 yaşındaki Ümit Milli hücumcu Kenan Yıldız için nabız yoklayacak. Sarı kırmızılılar satın alma opsiyonu ile birlikte Kenan’ı kiralamayı istiyorlar.
Transfer döneminin bitmesine iki gün kala sarı kırmızılı takım Galatasaray’da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray için sızan bilgilere göre Katar’dan iki kulüp Mertens’i ısrarla istiyor. Belçikalı yıldız transfere pek sıcak bakmasa da Cimbom B planını hazırladı. Eğer Mertens Katar’a giderse Galatasaray, Atalanta’nın Hırvat 10 numarası Mario Pasalic için düğmeye basmayı düşünüyorlar. Belçikalı oyuncu ise sarı kırmızılı takım ve İstanbul dan ayrılmaya sıcak bakmıyor ki Galatasaray ile sözleşmesinin son senesinde.
FENERBAHÇE 6 NUMARA İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe kadrosuna önemli isimler ile güçlendirirken transfer sürecine de devam ediyorlar.
Yeni sezonda kadrosunu güçlendirerek süper lig de o çok bekledikleri şampiyonluğa ulaşmak isteyen sarı lacivertli takım da transfer süreci son güne kadar yoğun bir şekilde devam eden Fenerbahçe 6 numara transferinden vazgeçmediler.
Sarı lacivertli takım Fenerbahçe’nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco, Braga Başkanı Salvador ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından yola çıktı. Sarı lacivertliler, Portekiz kulübünü ön liberosu Al-Musrati’yi renklerine bağlamak üzere artık geri sayımda. Branco’dan gelecek müjdeli haber bekleniyor.
Al Musrati ve Guido Rodriguez’in maliyetlerinin çok yüksek olması Fenerbahçe’yi başka seçeneklere itti. Sarı lacivertli kurmaylar Portekizli orta saha Andre Gomes için Everton ile masaya oturdu.
KARTAL UNİTED’IN 10 NUMARASINA PENÇEYİ ATTI
Siyah beyazlı takım Beşiktaş ezeli rakiplerine göre transfer de sesiz kalan takımlardan birisi olsa da kadrosun da eksik ve doğru transfer hamleleri ile nokta isimleri kadrosuna kattılar.
Beşiktaş, Avrupa listesini UEFA ya bildirse de Arsenal den Nicolas Pepe yi kadrosuna katmak istiyor. Siyah beyazlılar bu transferi bedelsiz tamamlamayı planlasalar da bordo mavili takım Trabzonspor rakibine attığı transfer çalımı ile Pepe’ yi kadrosuna katmışlardı.
Kara kartal öte yandan İngiliz ekibi Manchester United ın 10 numarası Hannibal Mejbri yi kiralık kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
Bu sezon çok fazla transfer de ses getiremeyen kara kartal fırsat transferleri ile kadrosunu güçlendirmek istiyorlar.
Beşiktaşlı Jackson Muleka’ya Katar ekini Al Rayyan 4 milyon Euro önerdi. Oyuncu ile ilgili son kararı Şenol Güneş takımda kalması yönünde karar verdi.
TRABZONSPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE
Trabzonspor, Liverpool’un yıldızı Thiago Alcantara’nın peşinde. Fırtına’nın 32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Liverpool ile pazarlık halinde olduğu ileri sürüldü.