Ligin ikinci yarısı hakkında açıklamalarda bulunan Alperen Babacan; ligin asıl ikinci yarı itibariyle başlayacağını sözlerine ekledi. Akhisarspor’un genç stoperi olan Alperen Babacan; ligde ilk ikinin içerisinde yer almayı hedeflediklerini belirtti. Süper Lige çıkmayı istediklerini belirten Babacan; Milli Takımda oynayan mevkidaşlarından ise övgüyle söz etti. Kendi hedefinin de mili takıma yükselmek olduğunu açıklayan Babacan; bu amaç doğrultusunda çalıştığını sözlerine ekledi.
TFF 1. Lig takımları arasında yer alan Akhisarspor; ligin ilk yarısını topladığı 27 puanla 5. Sırada tamamladı. İkinci yarı hazırlık çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Akhisarpor; ikinci yarıya oldukla iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İhlas Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Alper Babacan; hedeflerine dair birtakım açıklamalarda da bulundu.
Akhisarspor Belekte İkinci Yarıya Hazırlanıyor
Antalya Belekte ligin ikinci yarısına hazırlanan Akhisarspor; yoğun bir hazırlık dönemi yaşıyor. Takımın genç stoperi olan Alperen Babacan; takımın ve kendisinin hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Babacan; 1 hafta daha sürelerinin bulunduğunu ifade ederek; bu süre zarfı içerisinde ikinci yarı için hazırlıklarını tamamlayacaklarını belirtti.
İkinci yarı maçları için gerekli olan taktik, teknik ve fiziksel yüklemelerin hocalar tarafından yapıldığını belirten Babacan; güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti. Hedeflerinin ligi ilk ikide tamamlayarak Süper Lige çıkmak olduğunu açıklayan Babacan; bunu için önlerinde 17 tane final maçı olduğunu sözlerine ekledi.