This content has been archived. It may no longer be relevant
Ordu’da başlayan futbol kariyerine müzik sebebiyle ara veren Muhammed Türkmen Akhisarspor takımına transfer oldu. Bir süredir TFF’de eğitimci olarak görev alan Muhammed Türkmen futbol kariyerine Ordu’da amatöre bir takımda top oynamaya başladı.
Fenerbahçe’de akademiye devam eden oyuncu altyapıda kendini yetiştirdikten sonra A Takımda görev aldı.
Uzun Süre Profesyonel Futbol Oynadı
Profesyonel olarak top oynadığı dönemde İnegölspor, Kocaelispor, Orduspor, İstanbulspor, Kartalspor, Ankaragücü, Sarıyerspor takımlarında forma giydi. Futbol yaşantısı boyunca pek çok sakatlık yaşamış olmasına rağmen Süper Lig‘de ve 1.Lig’de forma giymiş ayrıca Genç Milli Takımlar’da görev almıştır.
Milli takım formasını giyme hakkı da kazanmış olan Muhammed Türkmen bugünlerde Akhisarspor ile anlaştı. 1.Lig’de mücadele eden Akhisarspor takımının teknik direktörü Yılmaz Vural’ın ekibine dahil olan Türkmen burada mücadele etmeye kaldığı yerden devam edecek.
Güncel yazılar